Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen
 
handnurturingyoungbabyplantsgrowingingerminationsequenceonfertilesoilwithnaturalgreenbackground.jpg

Taloushallinto

Mouhijärven Tili ja Isännöinti Oy on luotettava taloushallinnon kumppani kaikille yritysmuodoille. Kaiken toimintamme perusta on asiakkaan talouden sujuvuus ja verotuksen optimointi.

Tarjoamme sekä perinteistä että sähköistä taloushallintoa, johon voidaan yhdistää palkkahallinto, myynti- ja ostoreskontra asiakkaan tarpeiden mukaan. Taloushallintopalveluumme kuuluu aina kokonaisvaltainen asiakkaan talouden asioiden hoito sekä veroneuvonta. Meihin kannattaa olla yhteydessä jo silloin kun yrityksen perustamista suunnitellaan, jotta voimme miettiä mm. sopivaa yritysmuotoa. Kaikki asiakkaat ovat meille yhtä tärkeitä, on kyseessä sitten osa-aikainen yrittäjä tai suurempi osakeyhtiö.

Meillä tehdään myös kolmenkymmenen vuoden kokemuksella maa- ja metsätalouskirjanpitoja. Meille ovat tervetulleita myös yhdistykset, vesi- ja tieosuuskunnat sekä taloyhtiöt, joille tarjoamme kirjanpidon lisäksi myös isännöintipalvelua.

Pidämme omasta ammattitaidostamme huolta aktiivisen koulutuksen avulla, jotta voimme tarjota kaikille yritysmuodoille parasta palvelua.

Sähköisen taloushallinnon avulla voimme ottaa asiakkaiksemme yrityksiä eripuolelta Suomea. Myös perinteisen kirjanpidon kuukausimateriaalin lähettäminen on helppoa postin välityksellä ja meillä onkin asiakkaita Helsingistä Kajaaniin. Kirjanpidon tulosteiden ja tietojen lähettäminen onnistuu helposti sähköpostilla ja neuvonta käy joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Tutustu käyttämäämme VismaFivaldiin tästä:

www.vismafivaldi.fi/Videot 
www.vismafivaldi.fi/ratkaisut

Kiinteistön huolenpitoa

Osakehuoneiston ostaminen on monelle ihmiselle elämän suurin investointi. Tämän investoinnin arvonsäilymisestä sekä omasta asumismukavuudesta kannattaa huolehtia ja palkata taloyhtiölle ammatti-isännöitsijä. Taloyhtiöiden isännöinti on asiantuntijapalvelua, jonka tarkoituksena on varmistaa asukkaiden mukavat asumisolot, ennakoitavat talouden kustannukset sekä ylläpitää suunnitelmallisesti kiinteistön kuntoa.

Isännöitsijä hoitaa taloyhtiön maksuliikennettä, vastikereskontraa, kokouksia sekä suunnittelee taloyhtiön hoitoa, korjauksia ja pelastusasioita yhdessä taloyhtiön hallituksen kanssa.

Yrityksessämme isännöintiä tehdään jo toisessa sukupolvessa. Yhtiömme vahvuutena ovat vuosikymmenien kokemus, aktiivinen kouluttautuminen sekä rakennustekninen osaaminen. Kirjanpito hoituu myös luonnollisesti yhtiössämme. Meille ovat tervetulleita niin pienet kuin isotkin taloyhtiöt.

Meidän supertiimi

mirva_10-12.jpg

Mirva Iso-Kukkula

jani_2-2.jpg

Jani Iso-Kukkula

sarianna_15-13.jpg

Sarianna Virtanen

moubot_(1).png

Jonna Saarimaa

moubot_(1).png

Birgitta Heinisuo